Sundsvall

Är hemma efter en helg på tävling i Sundsvall. Det blev inte så mycket foton tagna, men några stycken blev det iaf.

Nu ska jag fika lite och sova. Skriver mer imorgon.

Bräcke-Ånge-Härnösand-Sundsvall

Nu är allt färdigpackat. Det ända jag har kvar att göra är att äta frukost och sedan så åker jag. Kommer bli tungt att bära packningen, men jag hoppas på en rolig helg.

23 september 2010

Torsdagar är ganske nice. Bara det att den lektionen som jag har på torsdag så har jag en av världens sämsta lärare. Drygare männinska finns inte.

Hem en stund och precis när jag tänkte sova några timmar, för jag trodde att de andra slutade runt 3, så ringe Tess. Då hade hon slutat! Så jag drog ner på stan och hade massa kul! Sedan kom Elsa och Johanna också. Och Nina!

Hem och äta lite.

Träning! Har tränat massa inför tävlingen i helgen. Kommer bli jobbigt. Men kommer  bli skönt sedan när man ska sova på söndag  kväll. Pratade lite om tävlingen efter träningen.

Och nu så sitter jag här! Ska äta, ännu mer. Ladda batteriet till kameran, ladda telfefonen, packa och sova. Kommer bli en jobbig, men rolig helg!

22 september 2010

Möte imorse med syon. Hade inte hänt så mycket nu heller. Det han sa var väl att jag var tvungen att försöka fixa praktikplats någon annanstans än i Östersund. Satt där en kvart. Började 10 så var tvnugen att vänta 45 minuter, drygt när jag nästan lika gärna hade kunnat sova några timmar extra imorse.

Hade en lektion och lunch sedan drog jag hem och pluggade lite naturkunskap, svarade på några frågor tills imorgon.

Nu ska jag sova några timmar innan jag ska äta innan jag drar iväg på träningen i Brunflo.

Vill ut och fota hösten, men min fantasi är inte på topp.

21 september 2010

Nu så är ännu en dag i mitt liv avklarad! De 2 jobbigaste dagarna i veckan är avklarade. Nu har jag bara 2 lektioner kvar den här veckan, ett möte, två träningar och en tävling.

Haft el-lektioner hela dagen. Visst, det är ganska roligt, men det känns drygt att ha det i 6 timmar. Man blir ganska le efter ett tag. Efter skolan var det gå hem, käka och sticka iväg på träningen. Blev kvar över en timme i omklädningsrummet och pratade med Nina och Hilda om allt och ingenting. Sedan följde hilda med hem en stund. Nu har jag nyss kollat på  tv, ätit middag och fika.

Sova nu så att jag orkar med morgondagen som börjar med ett möte kl.9!

20 september 2010

Har haft fullt upp hela dagen.

Först upp för att åka till Bräcke. Tåg från Bräcke till Östersund. Hem och äta frukost. Gå till skolan. Hem. Äta risifrutti och packa. Åka till Brunflo. Träna. Hem. Middag och fika. Och så somnade jag i soffan framför något programm som handlade om valet.

Nu blir det sova, godnatt!

19 september 2010

Var med mor och syster på stan igår. Fick en vinterjacka, så nu längtar jag ännu mer tills det blir kallt och det kommer snö! Följde jag med hem till mor & far. Åt tacos till middag och sedan så hann jag inte med så mycket mer.

Idag har jag städat! Vad snäll jag kan vara ibland. Ätit kyckling och ris, väldigt gott! Kollat lite på valvaka och är nyss hemkommen från en springtur ute i mörkret!

Nu blir det nog lite fika innan jag ska sova. Blir upp tidigt imorgon för att åka med mamma och pappa till Bräcke för att ta det tidiga tåget till Östersund.

17 september 2010

Sov länge imorse. Kände att jag behövde det. Sedan så har jag städat nästan hela dagen. Känner att energin börjar komma tillbaka. Nyss kommit hem från träningen nu. Simmade 3600m. Blir nog tv eller någon film nu och sova. Så får vi se vad som händer imorgon, tror att mamma och syster kommer hit.

Tess

Har pratat med Therese nu inatt. Hon är verkligen en underbar vän som jag är glad att jag har träffat. Älskar henne enormt mycket! <3

Fin är hon också :)

16 september 2010

Haft Nk idag. Sedan stack jag hem. Vid 12 gick jag och la mig och sov till 17. Käkade och stack till träningen. Simmade lite mer än 4000m idag, kommer inte ihåg exakt.

Jag har börjat stänga in mig i en egen liten värld. Jag går på skolan, sover, tränar och sover. Känner att jag är ganska osocial. Förhoppningsvis så går det över snart. Det brukar det göra.

15 september 2010

Internet funkar inte så bra idag. Så för säkerhetsskull skriver jag inte så långt.

Har iaf inte gjort så mkt mer än skolan och tränat. Simmade 4350m idag.

14 september 2010

Har varit vid Fröå gruva (tror jag det hette) med ettorna och tvåorna från el. Jag hade hellre velat varit på skolan. Speciellt idag för vi skulle haft el-ämnen hela dagen i vanliga fall.

När jag kom hem från skolan vid 3 så somnade jag framför soffan. Vaknade vid 4 och flyttade mig till sängen och vaknade för ungefär en timme sedan. Så jag missade träningen idag, men nu borde jag vara pigg imorgon iaf hoppas jag!

Tänkte nyss vad skönt det skulle bli med sovmorgon imorgon för att jag börjar 10, men sedan kom jag på att jag ska ju vara hos syon 9. Fast eftersom jag har sovit några timmar nu ikväll så borde det väl gå ganska bra att kliva upp imorgon.

Nu ska jag sova. So I say goodnight!

13 september 2010

Haft el-lektioner hela dagen, som alla måndagar... Ganska roligt faktiskt. Imorgon har jag inga lektioner, vi ska någonstans. Jag kommer inte ihåg vart, men jag skriver mer om det imorgon när jag kommer hem efter träningen om jag hinner.

Efter skolan har jag inte hunnit med så mycket mer än träning i Brunflo. Jag simmade ungefär 2500m idag. Nu är det lite mindre än två veckor kvar till tävlingen. Jag börjar faktiskt bli lite nervös...

12 september 2010

Varken jag eller Tess hade något att göra igår och ingen kunde sova. Så jag tog cykeln och mötte henne! När vi kom hem till mig åt vi korv och makaroner och sedan blev det tv och spela kort. Somnade ganska tidigt imorse och sov några timmar. Nu har hon nyss åkt hem.

Snart är det träning också, så ska vila upp mig tills dess. Nå mycket mer tror jag inte att det händer idag. Fast man vet ju aldrig...

11 september 2010

Har inte hänt något speciellt idag. Därför jag inte har skrivit förrän nu. Jag har bara gjort sånt där som man måste göra när man bor själv. Nu sitter jag här och känner mig ensam och kan inte sova. Eller jag orkar inte gå till sängen, den är faktiskt en hel meter bort. Jag saknar min familj. Jag vill fota. Jag har dålig fantasi.

10 september 2010

Har varit en väldigt bra dag idag. Dock började inte dagen så bra. Jag vaknade vid 5 av att jag var jättetäppt i näsan. Vaknade vid 7 igen. Sedan vaknade jag av att momma och moffa kom. Vid 9 klev jag upp för då kunde jag inte somna om igen. Åt frukost och kollade lite på internet en stund.

Pluggade elkunskap till kvart i 1 sedan cyklade jag till skolan för att prata med syon. Var han där? Ja, idag var han det! Har bokat möte med han på onsdag kl 9. Tills dess så ska han ha pratat med el-lärarna omjag ska ha APU eller praktik.

Halv 2 hade jag pratat klart med syon så då cyklade jag och lämnade cykeln vid Parkskolan och gick runt lite medan jag väntade på Therese. När hon slutade cyklade vi ner på stan för att träffa Johanna. Johannas kille och hans kompis var där också. När vi hade gått på stan en stund såg vi Tess så hon hänge med också. Jag fick med mig ett par jeans hem, äntligen!

Funderade på att inte gå på träningen för att jag var så förskyld, men jag bestämde mig för att gå ändå! Annars skulle jag nog ha ångrat mig när jag hade suttit hemma och inte haft något att göra. Och när jag väl hoppar i vattnet så glömmer jag att jag inte är helt frisk. Simmade 3500m idag och så hade vi lite landträning efter det.

9 september 2010

Skulle ha pratat med syon idag. Eftersom igår stod det att han skulle vara där idag, men var han det? Nej. Jag har gått fram och tillbaka till skolan idag. Städat hamsterburen har jag gjort också. Dammsugit lite har jag gjort.

Hade svårt att andas imorse när jag vaknade. Var täppt i näsan och halsen. Blev lite bättre under dagen så jag gick på träningen iaf. Vi simmade 5000m. Nu efter träningen känns det mycket bättre! Känns fortfarande att jag är förskyld, men jag är mycket piggare!

Nu ska jag fika lite och sedan ska jag sova.

Imorgon ska jag till skolan igen för att kolla om syon är där så ska jag prata med han. Sedan ska jag till parkskolan för att träffa Therese halv 3 när hon slutar. Vi ska cykla ner till Vittra för att träffa Johanna och sedan ska vi gå på stan. Efter det blir det träning!

400m frisim

Har nyss kommit hem från träningen. Det gick väl ganska bra. Bara jag går på varje träning nu så kommer det väl inte gå allt för dåligt på tävlingen.

Nu ska jag fika lite. Sedan bli det nog sängen. Är trött.

Imorgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv, gå och prata med syon, ringa praktikplatser, köpa ett par jeans och träna. Kanske blir något mer också, men det är vad som är planerat nu.

Godnatt!

8 september 2010

Slutade ungefär halv 2 idag. Stack upp för att prata med syon, men han var på möte och skule komma tillbaka imorgon. Lagade mat när jag kom hem. Riktigt gott var det! Somnade framför teven efter att jag ätit. Vaknade av att Yohänna ringde. Ska åka med henne till Brunflo.

Ska packa nu och sedan ska jag gå till Ica. Hörs efter träningen!

Brad Paisley - All I Wanted Was A Car

Skönt med sovmorgon! Speciellt när man vet att resten av klassen har lektion redan ;)

Nu ska jag äta frukost, så jag orkar med allt som jag ska hinna idag, med Brad Paisley i bakgrunden såklart! Sedan ska jag cykla till skolan.

7 september 2010

Nyss hemkommen från träning och möte med simningen. Ska simma 400 frisim på tävlingen i S-vall i slutet av september. Visst, jag ska simma annat också, men det är det som kommer bli jobbigast. Har aldrig simmat så långt på en tävling förut. Aja, får väl hoppas att det går bra.

Dagen har varit bra helt okej, bara för att min klass är awesome, går faktiskt ganska bra med el-lektionerna, bättre än vad jag trodde det skulle gå. Imorgon börjar jag 10 då jag ska ha datorkunskap, lunch och idrott. Ska försöka hinna med att prata med syon och skolsköterskan innan eller efter skolan. Sedan ska jag ringa efter praktikplats tror jag. Kommer att ha fullt upp imorgon även fast jag bara har 2 lektioner...

Har inte hunnit något annat än skolan och träning. Ätit middag har jag såklart gjort!

Nu ska jag fika lite framför tvn. Hoppas på att det blir en tidig natt ikväll.

6 september 2010

Lägger mig i sängen och kollar på Gumball 3000 med Erik & Mackan.

Godnatt så hörs vi imorgon innan skolan eller efter träningen :)

Brad Paisley ♥

Ska gå och göra mig lite middag. Sedan bli det äta lite framför tvn så får vi se vad som händer sedan. Är sugen på att gå ut en sväng, men tråkigt att gå själv. Speciellt när jag inte har någon musik att lyssna på. Det blir så tomt, tyst. Eller så har jag lust att sova tidigt idag så att jag är pigg imorgon. Fast det blir nog inte lika roligt på skolan om jag skule vara pigg, är roligare att vara lite trött. Eller?

Fota vill jag göra också. Länge sedan jag använde min älskade kamera. Men det är tråkigt att fora själv också. Plus att jag har så dålig fantasi. Någon som kan komma med något roligt förslag?

Dagens man: Brad Paisley, helt klart! I love him! ♥

5 september 2010

Har städat idag. Jag tror jag städar för mycket... Mamma, pappa och syster var här en stund och så åt de middag här.

Nu ska jag snart sova. Imorgon börjar en ny vecka, godnatt!

I Had You



Ritade lite igår. Är ganska nöjd med tanke på att jag nästan aldrig ritar längre.

Har spelat lite sims nu, hade inget annat för mig. Nu ska jag lägga mig och sova och kolla på TV. Godnatt!

My summer 2010 in pictures


2, 3, 4 september 2010

Vad har hänt sedan jag skrev sist?

Slutade lite efter 10 i torsdag efter att jag haft en lektion, pratat med syon och med lärarna jag har i de kurser som jag redan har betyg i. Sedan stack jag hem och åt lite frukost. Vid ett träffade jag Tess på busstorget. Vi satt och pratade, stack upp på Wargen där vi träffade på min gamla klass. Spelade kort med några av dom sedan gick vi ner på stan igen. Jag hittade ett par jeans som jag ska köpa, när jag tar mig ner på stan igen.

Igår var jag ledig. På kvällen träffade jag Ellinor. Har inte träffat henne sedan jag gick ut nian, vilket var för över ett år sedan. Så det var jättekul, hoppas på att det blir oftare nu.

Idag har jag diskat, tvättat och så. Inte gjort något speciellt.

I fortsättningen kommer jag att ha en lektion på torsdagar som slutar 9.45 och vara ledig resten av veckan. Så nästa vecka ska jag försöka fixa praktikplats någonstans, iaf på fredagar kanske torsdag. Vi får se hur det blir.

1 september 2010

Nu är det en ny månad igen, oj vad fort det går! Om mindre än två månader fyller jag år. Känns som att det inte var så länge sedan.

Var ju nästan helt bra med halsen igår, men idag är det värre igen. Så det blev ingen träning idag. Nu ska jag diska och städa lite istället. Handla ska jag göra om jag hinner också. Ska prata med syon igen imorgon och efter det så hoppas jag på att jag slipper de tre sista lektionerna imorgon och lektionen min grupp har på fredag!

RSS 2.0