.

Lägger mig och kollar på tv och hoppas på att somna, är jättetrött.

31 augusti 2010

Kom nyss hem från träningen. Kändes bra att börja träna igen efter en vecka. Har fortfarande ont i halsen, men det blir alltid värre på kvällarna, men det börja iaf bli bättre nu.

Känns som att det går ganska bra för mig nu. Skolan går bra och det känns faktiskt inte så jättetråkigt nu när man ska upp på morgonen som det har gjort förut. Träningarna flyter väl på ganska bra också. Bara jag skulle bli helt frisk så skulle det nästan vara helt perfekt!

Träning

Har tydligen träning kl 17 idag såg jag nu när jag kom hem. Så nu ska jag skynda mig att göra något att äta och slänga i mig det och sedan gå upp på träningen.

Sova

Åt när jag kom hem från skolan. Efter det har jag sovit. Så jag somnade vid 17.30 ungefär och har sovit tills nu, mamma irngde och väckte mig... Ska nog gå och sova igen och imorgon måste jag prata med Hc eller något om halsen, har inte blivit bättre efter en vecka...

29 augusti 2010

Kollar på Bridget Jones dagbok. Inte så bra, men har inget annat för mig. Sedan ska jag sova. Bussen går vid 7 imorgon. Kommer in till stan halv 10 och börjar 10. Tror att jag slutar halv 16 och då ska jag försöka hinna till Brunflo på träningen som börjar 17. Har fortfarande ont i halsen, men imorgon blir det nog träning ändå. Om det inte helt plötsligt skulle bli mycket värre, men jag VILL träna!! Många klockslag blev det i det här inlägget.

Guten nacht!

pannkakor

Har städat idag. Blir nog mamma och pappa glad när de kommer hem ikväll hoppas jag. Nu ska jag gå in till momma och äta pannkakor, YUMMIE!

Mannen med ikonerna

Nu har Jossie cyklat hem. Är hemma själv och har ingen lust att sova. Så jag lägger mig framför tvn och sover ikväll!

Godnatt!

2 månader

Kollar på film med Jossie, chattar med massa folk. Har pratat massa ikväll om det som hänt i veckan och kollat på Småstadsliv! Awesome kväll.

Hörs hej!

100 inlägg!

När jag har skrivit det här inlägget så har jag skrivit 100 inlägg, på den här bloggen!

Nu så har jag gått klart en vecka. Det har gått bra och allt flyter på, än så länge. Om det blir som jag hoppas så kommer jag att inom några veckor ha APU på torsdagar och fredagar.

Sitter hemma hos mamma och pappa och lyssnar på The Cure nu. Kom hit för några timmar sedan. Har ätit jättgod middag. Ska jobba i helgen så jag stannar här tills på måndag. Vet inte vad jag ska göra här mer, ska passa på att träffa Jossie iaf. Om hon har tid, men det hoppas jag! Vi har en massa saker att prata om, har hänt en hel del sen vi träffades sist.

Om jag inte skriver något mer i helgen så skriver jag när jag kommer hem på måndag.

Jag talar sanning, men ändå känns det så falskt.

Går och lägger mig och fikar och kollar på tv. Tror det blir Da Vinci-koden.
En dag kvar och sedan blir det helg!



Tänkte bara säga att jag är väldigt glad över att jag känner och är släkt med den här tjejen. Hon är bäst!

26 augusti 2010

Hemma från skolan nu. Har ännu mer ont i halsen. Dagen har varit helt okej, även fast lektionerna har börjat och jag var tvungen att vara med på lektionerna som jag redan har betyg i. Syon skulle prata med rektorn nästa vecka så efter det kanske jag slipper de lektionerna :)

Vill verkligen träna, men är för sjuk för det. Kanske drar upp och kollar bara, vi får se.

School

Är förskyld och vill vara hemma och sova! Men har ju bara en lektion som tur är, så nu drar jag upp på skolan och hoppas att jag hittar till klassrummet jag ska vara i...

Creed - What If

Har mycket att tänka på nu. Som tur är så har jag Jossie att prata med :)

Sitter och lyssnar på Creed nu, dom är awesome! Ska gå och sova snart, så jag orkar med morgondagen. Börjar få ont i huvudet också. Som tur är har jag bara en lektion imorgon, Nk. Efter det så ska jag till syon. Sedan hoppas jag på att jag är tillräckligt frisk för at träna!

Godnatt!

Mitt lag vann!

Hemma från Multi Challenge nu. Mitt lag vann! Nu ska jag käka och vila lite, får se om jag orkar med träningen ikväll. Börjar bli sjuk, har ont i halsen och täppt i näsan. Men jag vill på träningen, så hoppas på att det hjälper att sova några timmar!

Multi Challenge

Ska bara klä på mig och sedan går jag till Multi Challenge!

Time Out

Går och lägger mig och kollar på Time Out, det är ju en dag imorgon också :)

Time Out

Går och lägger mig och kollar på Time Out, det är ju en dag imorgon också :)

Tårta

Är hemma efter träningen nu. Är redan mycket piggare! Nu blir det tårta med momma framför tvn :)


Träning

har sovit några timmar. Nu blir det träning! Är redan jättetrött så kommer nog somna snabbt ikväll...

Ec10b

Kom hem för ungefär en timme sedan. Har varit på skolan och skrivit på lite grejer, fått schema, skåp och ätit lunch. Schemat ser ganska bra ut. Jag har bara en lektion på torsdag så den ska jag försöka byta så att jag kan ha den någon annan dag så att jag inte har någon lektion på torsdag. Istället så ska jag försöka fixa någon praktik plats.

Börjar lära mig namnen på killarna i klassen nu också. Har inte lärt mig alla än, men några iaf. Känns som att de kommande tre åren kommer att bli bra.

Godnatt!

Har kommit hem från träningen nu. Eller det var väl ett tag sedan. Jag har hunnit äta middag och fika med momma framför tvn.

Var ett ganska lugnt träningspass idag, tycker jag. Ändå är jag jättetrött nu! Så nu ska jag lägga mig och sova, kanske kolla på tv eller läsa lite. Passa på innan alla lektioner börjar och vi får läxor.

Träning

Har sovit några timmar. Nu ska upp till badet på träning!

First day at school

Nu är jag hemma efter en lååååång dag på skolan.

Eller den kanske inte var så lång. Började 8.30. Alla ettor samlades i matsalen och sedan gick vi med våran linje till ett klassrum. Där ropades vi upp och sedan delades klasserna upp i två klassrum. Vi lekte någon lek, alla var ganska ointresserade. Efter det så delades vi upp i sex grupper tillsammans med andra klassen och så fick vi göra olika stationer. Sedan fikade vi och efter det så fick vi gå hem.

Imorgon ska vi träffas kl 9 och äta frukost tillsammans. Sedan ska vi få information om lektioner och schema och sånt.

På onsdag ska vi på Multi Challenge och på torsdag så börjar vi att läsa efter schemat.

Utan dina andetag - Kent

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på tv tills jag somnar. Har inget batteri på telen heller så den måste jag ladda, så att jag har något alarm att ställa imorgon så att jag vaknar!

Börjar bli lite nervös imorgon, men ändå känns det väldigt roligt! Kommer bli roligt att få träffa massa nya människor och få lite rutiner. Det kommer att bli skolan, träning och sova nästan varje dag. Men man har inte roligare än vad man gör det, eller?

Fast det är ju på de ställena jag trivs bäst också. På skolan för att då känner jag att jag gör något istället för att bara sitta vid datorn eller göra något annat onödigt. Ännu roligare är det när man ska börja i en ny klass och börja nya kurser som inte är allt för teoretiska. På träningen kan jag tänka på sånt som jag inte hinner tänka på annars, jag träffar massa vänner samtidigt som jag också tränar.

Godnatt!

22 augusti 2010

Hemma från badet nu. Är helt slut efter allt jag gjort de senaste dagarna. Så nu ska jag vila framför tvn.

Hörs senare ikväll innna jag går och lägger mig.

Hemma

Kom hem vid 3 igår, åkte nästan igen på en gång. Åkte på 70-årskalas med resten av familjen. Så nu är jag jättetrött efter alla träningar och kalas. Lägret var iaf jätterolig och mysigt. Har lärt mig att prata lite på teckenspråk också.

Nu ska jag dra på badet med mamma och syster. Berättar mer om lägret senare. Imorgon börjar skolan också!

Junsele

Nu ska jag bara ta på mig skorna och sedan går jag till travet. Om en halvtimme åker vi!

packa, Dexter och äta

Har nyss klivit upp, är fortfarande trött, men jag var ju tvungen så att jag skulle kunna hinna packa det sista och äta lite innna jag åker.

Han bara börja packa lite så ringde telefonen, privat nummer stod det. Jag svarade och det var min förra syo. Hon sa att jag fortfarande stod med på Nv:s klasslista. Det hade ju jag också sett förut när jag varit inne på Dexter. Det hade tydligen blivit något fel när jag hade tackat Ja till Ec. Hon skulle iaf ringa till syon på Fyrvalla och prata med henne om att jag ska gå där.

Nu ska jag packa ner det sista och äta.

18 augusti 2010

Jag kunde inte hålla mig från bloggen till skolan började! Så nu är jag här igen ;)

Idag har jag städat mitt rum + garderoben. Plockade ur hela garderoben och la allt på sängen. Dammsög rummet och dammtorkade. Jag har förstås inte städat hela dagen. Vid 4 så satt jag mig ute i solen och läste, Barn av sin stad. Halv 5 åkte jag med Johanna till Lövsta. Tränade till 8.

Satt mig vid datorn en stund när jag kom hemfrån träningen. Sedan har jag packat, hade inte packat något förut. Och så har jag diskat och fikat. Tvättat har jag gjort också, haha vad mycket jag har hunnit med.

Imorgon åker jag till Junsele kl 12. Så jag har ställt kl på 9 och hoppas på att jag vaknar då. Blir kvar där tills på lördag. 6 träningspass blir det. Jag åker dit med 4 st från min grupp + tränare. Och så är det andra föreningar där också. Det kommer nog att bli roligt.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, vi hörs på lördag igen :)

/Susse

Bloggpaus

Hej!

Nu tänkte jag sluta skriva här. En några veckor iaf. Får se om jag fortsätter sedan, vad tycker ni?

Det blir iaf inte så att jag skriver så mkt på sommarn, så lika bra att sluta helt. Så om jag börjar igen, så blir det när skolan börjar, 23 augusti.

Hörs!

2 augusti 2010

Nu är det augusti och hösten börjar närma sig! Eller det känns redan som att hösten är här. Har inte varit bra väder på ganska länge nu och ser ut som att det inte kommer att vara det heller. 21 dagar är det kvar till skolan också. Jag längtar tills jag får träffa den nya klassen och komma tillbaka till rutinerna igen.

Igår var jag med Hilda och Nina. Vi träffades på stan och fikade på Törners. Sedan tog vi bussen hem till mig. Jag hämtade mina badkläder och sedan gick vi upp till badhuset.

Idag har jag inte gjort något speciellt, så som det ofta blir när man har sommarlov. Men nu har jag vilat upp mig efter yran! Nu ska jag fixa något att äta.

Midsommar, foton

Nu så kommer det lite bilder från midsommar! Lite sent kanske, men nu så kommer de upp. Inte alla, men några av dem iaf. Jag tog inte så många bilder heller för den delen.


Det var lite blandat väder. På ena sidan himmelen var det blått...


...och på andra sidan var det molnigt.





Theolina, eller Emmis som Christina säger att hon heter.

Christina.

Jag tycker om ljuset på den bilden :)

Kent - Utan dina andetag

Har inte gjort så mycket idag, har varit ganska trött sedan igår. Kollade nyss på slutet av en film som gick på 4:an. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla om det är något bra på tv:n. Det började en film på 6:an för en halvtimme sedan, jag tror att den kan vara ganska bra. Jag får se!

Hoppas på att jag är pigg imorgon. Kl 11 ska jag träffa Hilda och Nina på stan. Tror vi ska fika, kanske kolla lite på stan och sedan iväg till badet för att bada. Det kan bli kul :)

/Susse

RSS 2.0