31 juli 2010

Somnade vid 4 imorse efter en helt fantstisk kväll. Höjdpunkten på kvällen var såklart 00.30 då Kent började! Det var jättebra, jag kunde ha stått där hur länge som helst.

30 juli 2010, Storsjöyran

Har nyss käkat pizza med pappa, moffa, bror, morbror och moster. Snart blir det yran. Keeeent ikväll! ♥

23 juli 2010, Leksand, Skara, Trollhättan och Orsa

Nu så är jag hemma hos mamma och pappa igen. Vi har varit på semester med husvagnen i en vecka. Kom hem ganska sent igår. Vi har varit i Leksand, Skara, Trollhättan och Orsa.

Träffade några släktingar Leksand. Var på Skara sommarland två dagar i Skara. Träffade släktingar i Trollhättan. Gick på Orsayra i Orsa.

Har inte fotat så mycket.

12 juli 2010, Johnny Cash, Jossie och Kent

Sitter hemma hos mamma och pappa och lyssnar på Johnny Cash. Har städat sedan jag klev upp. Klev dock inte upp så tidigt för jag var hos Jossie igår och kom hem ganska sent. Roligt hade vi iaf!

Nu ska jag äta frukost och gå ut i solen och läsa en bok om Kent som jag fick av familjen igår när jag hade namnsdag.

/Susse

Eric Saade - Break Of Dawn

Brukar inte lyssna på sån här musik, men den här är bra!
Eric Saade – Break Of Dawn
http://www.youtube.com/watch?v=k55OamTp85s&feature=player_embedded


10 juli 2010, TS2 och John Travolta

Har spelat TS2 och tvättat idag. Har inte spleat det på över ett åt tror jag, haha! Har nyss kollar på en film på tv4+ med John Travolta och snart börjar det en ny film med han, på samma kanal! Så jag ska kolla på den filmen också, sedan ska jag sova. Imorgon ska jag diska och packa. Mamma och pappa kommer hem från stugan imorgon så då ska de hämta mig så ska jag följa med hem :)

/Susse

9 juli 2010, sista träning, godis och tv

Nu så har jag varit på sista träningen på ett tag. Har ingen träning förrän om 4 veckor tror jag. Känns lite tråkigt, det var ju inte så länge sedan jag började.

Nu känner jag att jag förtjänar lite godis och tv-tittande efter träningen!

/Susse

9 juli 2010, ny header

Har fixat en ny header nu, om ni inte ser den är det bara att uppdatera sidan :)

Nu ska jag ut i solen, tills jag ska iväg på träning!

/Susse

Jeff Buckley - Hallelujah

Ska göra lite fika och gå och lägga mig i soffan och kolla på tv, oavsett om det är något bra eller inte. Jag har svårt att sova på nätterna! Hihi, imorgon ska jag bara ta't lugnt tills det är träning på kvällen.

Jag vill åka hem. Jag saknar Jossie som en gris!!!

/Susse

Godnatt!

Går och lägger mig nu och hoppas på att jag är frisk när jag vaknar så att jag kan träna imorgon!

/Susse

Not another teen movie

Slog nyss på tv:n för att kolla om det var något bra. På 6:an är det Not another teen movie, haha det lilla jag har sett verkar jättebra! x)

och det blir nog inga bilder på ett tag, har glömt kameran hos mamma och pappa :/

/Susse

7 juli 2010

Är hemma i Östersund igen! Mamma, pappa och syster skulle åka till stugan så jag fick åka med dom. Börjar bli frisk så imorgon ska jag på träning. Nu ska jag passa på att vara ute en stund när det är bra väder och ikväll ska jag he över bilderna från kameran till datorn.

6 juli 2010

Igår åkte vi till Stockholm på morgonen. Jag och moster gick till Gröns Lund och mamma och syster till Junibacken. Jag, mamma och syster kom till Bräcke inatt där pappa hämtade oss.

Idag har jag sovit och skrapat lite färg på huset. Har varit sjuk/haft ont i halsen i en vecka, jobbigt :/

Terminator 2 - Domedagen

Ska kolla klart på en film som går på tvn nu. Sedan ska jag sova, så jag är utvilad imorgon. Åker till Stockholm ungefär 10 imorgon. Får se vad som händer. På kvällen så åker jag hem med tåget till pappa!

Godnatt!

4 juli 2010

Imorse efter att vi hade ätit frukost så promenerade vi ner till centrum. Vi kollade på dom kyrkar. Sedan så gick vi vidare till en strand. Har legat och solat, badat hela dagen. Underbart väder! På väg hem igen så lekte syrran i en lekpark och bredvid fanns det en liten park med träningsredsakp så jag tränade lite också ;)

Så nu är man inte lika vit på magen längre, har blivit lite brunare idag! Just nu är det 28 grader och inte ett moln på himmelen, som det inte varit på hela tiden!

Nu ska vi sätta oss ute och äta middag.

3 juli 2010

Sitter nere i Strängnäs hos min  moster och lyssnar lite på musik.

Jag, mamma och syster var i Stockholm och gick omkring. Fikade, fotade och käkade glass. Sedan tog vi tåget till Strängnäs där moster mötte oss och så gick vi hem och åt middag.

Idag så tog vi bussen till Mariefred där vi gick till Gripsholms slott. Först gick vi runt och kollade lite inne i slottet, sedan gick vi och åt en glass var. Efter det gick vi tillbaka till slottet och gick på en guidad rundvisning.

Jag lägger in bilder sedan när jag kommer hem till Östersund, lite roligare än att läsa ;)

1 juli 2010

Sticker ner på stan nu för att ta bussen till Bräcke, sedan åker jag hem till mamma och pappa :)

/Susse

Fyrvalla

Ska gå på elprogrammet på Fyrvalla till hösten!

RSS 2.0