Bloggdesign

Jag var le på den förra bloggdesignen så jag tänkte göra en ny, men den blev inte så bra.. Som ni kanske ser x)
Skulle bli glad om någon på andra sidan skärmen skulle vilja hjälpa mig? :)

30 juni 2010

Åkte in till Östersund i söndags kväll med mamma och syster.

I måndags hade jag träning på morgonen. Efter träningen gick vi ner på stan en stund och sedan grillade vi på kvällen.

Igår var vi på Jamtli. Jag fotade lite och syrran lekte. När jag kom hem därifrån sov jag en stund innan jag cyklade till träningen. Efter träningen så kollade jag på Alpha Dog och käkade pizza. Somnade inte förrän 4 för att jag hade så ont i halsen..

Idag följde jag med mamma och syster på affärn och handlade lite. Käkade frukost. TV, dator. Packa, diska och lite sånt.

Nu ska jag lägga mig och kolla på tvn eller någon film/serie på datorn och sova, fastän klockan inte ens är 9 än! Men jag har träning imorgon på morgonen och sedan ska jag packa det sista för att åka till mamma och pappa.

Några nya bilder blir det inte än, har inte orkat he över dom på datorn. Jag ska åka till sthlm/strängnäs över helgen och då ska kameran med! Nästa vecka kan det nog komma lite bilder, för då är jag nog själv här!

/Susse

26 juni 2010

Glad midsommar!

Sitter hemma hos mamma och pappa, har varit här sedan i onsdags kväll. Har jobbat, solat och ätit god mat. Lite tv-tittande och läsande har det också blivit. Har hittat en bok som det är svårt att sluta läsa, inte ofta jag hittar en sån bok. Jag brukar inte tycka om att läsa böcker.

På måndag åker jag in till Östersund igen och mamma och syster följer med! Så till veckan bli det träning och så kanske jag ska på Jamtli med mamma och syster någon dag också.

Har fotat lite idag, så det kommer lite nya bilder senare i veckan! Vill ni kolla på lite bilder redan nu så är det bara att kolla in på facebook, dock så har jag inte lagt in nya bilder där på ett tag heller. Men där finns det fler!

/Susse

23 juni 2010

Klev upp ungefär 6 imorse, åkte in till Östersund halv 7 med momma.  Tränade 8.30-10.00. Fika, sitta vid datorn. Nu ska jag sova och kolla lite på TV, och packa. Har träning igen 16-17 och sedan åker jag hem med momma till mamma och pappa igen. Hugo följer med också, och kameran såklart.

/Susse

19 juni 2010

Sitter hemma hos min mor & far :)

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för att jobba! Sedan på tisdagkväll blir det nog Östersund igen, och träning på onsdag.. Hem till mamma och pappa igen på torsdagkväll och på fredag är det midsommar!

/Susse

17 juni 2010

Hi!

Idag har jag städat, dammsugit, diskat, tvättat, strukit och sånt. Det är såna här dagar man känner att man verkligen har gjort något! Nu ska jag snart sova, men ska nog kolla på en film och fika lite innan jag somnar.

Imorgon så ska jag på träning på morgonen och sedan efter det så åker jag hem till mamma och pappa över helgen!

Pic from Risö

/Susse

16 juni 2010

Kom hem från träningen för ett tag sedan. Jag vill göra något, men jag vet inte vad. Typ städa eller något, men jag har ingenstans att städa.. Börjar bli hungrig också, förslag på vad man kan äta till middag?

Risö 11-13 juni 2010

Karro



Yohänna

Syren (stavning)

Yohänna

Yohänna

Markus och jag bryter arm, vem tror ni vinner?



Yohänna


Jag och Hilda hjular, det går inte så bra för mig som ni  kanske ser.




För fler foton så får ni kolla på  min facebook lite senare idag :)

15 juni 2010

Tävlingen i helgen gick som jag trodde att det skulle, inte så bra, men ska ju träna hela sommaren så till hösten går det nog bättre!

Igår var jag så trött att jag sov ganska länge sedan så tvättade jag och gjorde inte så mycket mer.

Idag har kag varit på stan med Tess, träffade Issa och några fler också. Jag och Tess åt mjukglass, gött.

Nu ska jag fixa mig något att äta till middag och ladda upp lite bilder från i helgen.

/Susse

11 juni 2010

Nu ska jag bara packa det sista och äta lite. Sedan åker jag över helgen!

Grattis till pappa som fyller år idag också! :D

/Susse

10 juni 2010

Nu har jag inga fler lektioner innan sommmar lovet, känns riktigt skönt! Känns inte som att vi gjorde någon nytta idag på skolan förutom att jag lämnade in alla böcker och miniräknaren. Hade brännboll på idrotten, vi spelade mot B-klassen och vi vann! Sedan så spelade jag och några i min klass tennis, jag var jättedålig.. Men roligt var det iaf.

Efter skolan så har jag legat ute i solen och läst. Ska nog ta och göra mig lite mat snart.

Imorgon så träffar jag klassen för sista gången. Jag kommer sakna alla jättemycket! Det här året har gått jättefort, nästan lite för fort.

Nu ska jag packa inför helgen!

/Susse

Studenten 4 juni 2010

Nu kommer det lite bilder från när min storebror tog studenten den 4 juni 2010.



Blommor
som bror fick av momma.


Pappa
, denna bild hade han som profilbild på facebook på nationaldagen.


Bror
s klass.


Fanta
.


Lillasyster och moster.

10 juni 2010

9 juni

Skola, simma.

Idag, 10 juni, så ska jag spela något spel på engelskan, prata betyg med matteläraren och spela brännboll samt lämna in alla böcker till lärarna. Sedan ska jag hem, träna, packa till helgen. Och efter det så ska jag bara ta't lugnt tills jag ska sova.

11 juni

8.30 träffa klassen+mentorer
9.00 skolavslutning i aulan med alla ettor

slutar ungefär 10 och 12.45 så åker jag till Sollefteå.

Nu ska jag fika lite och kolla på en film, efter det så hoppas jag på att jag kan sova :)


7 juni 2010

Har varit fint väder i helgen. Ska kolla på film nu. Ska sova sedan. Imorgon börjar sista veckan i Nv09a. På fredag är det sommarlov. Jag åker till Sollefteå på fredag. Till hösten går jag förhoppningsvis på BPMI. Jag längtar. Träffa nytt folk. Börja om.

Jag var ute och fotade med min moster igår. Knäppte massa foton på studenten i fredags också, min bror tog studenten! Lite läskigt tycker jag, nu börjar jag förstå att jag snart är vuxen. Jag vill inte, inte än. Måste erkänna att jag faktiskt är lite rädd.

När sommarlovet har börjar kommer jag få mer tid över att blogga, lägga in fler bilder. Jag har många nya bilder som ni inte har sett. Fler ska jag ta i sommar också såklart! Så bara jag har fått ledigt och kommit hem från Sollefteå så kommer det bilder.

Godnatt!



Bild från i fredags när jag och Gabriella hade gått runt och kollat på studenterna som åkte flak och gick för att få skjuts hem av pappa. Storsjön. Bild från i fredags.

1 juni 2010

Går ut i solen och räknar matte och fikar nu :)
matte b kursprov på torsdag, inte direkt så att man längtar...
sedan ska jag ladda över alla bilder från kameran till datorn så att jag kan knäppa massa kort på fredag, studenten.

RSS 2.0