26 maj 2010

Hej!

Har haft samhälle idag, och pratat med svenska läraren om sv A betyget. Imorgon har jag mentorsdag, tror jag, ska upp till Lillsjön med klassen och b-klassen. Ska ha biologi/naturkunskap, kolla på fåglar och lite sånt. Och så ska vi spela brännboll mot b-klassen. Kameran hänger nog med ;)

Sedan ska jag ner på stan och köpa en grej och sedan blir det FÖRSTA träningen på nästan två år. Annars så blir det nog plugga matte B och fysik A.

Klockan är inte ens sju än, men äh jag är trött så jag går och lägger mig nu. Ska ju vara pigg imorgon också.

/ Susse

25 maj 2010

Hej!

Efter skolan idag så var jag och åt pizza, spelade spel och spelade kubb med de som simmar i den grupp jag ska börja i. Skojigt :)

Ska börja träna på torsdag, 27 maj. Den 11 juni så ska jag på första tävlingen, kommer väl inte gå så bra. Eftersom jag inte har tränat på så länge, men det är att bra sätt att lära känna de andra, och det kan nog vara bra att börja med en tävling också.

Annars så flyter väl livet på som vanligt. Det börjar kännas på skolan att det snart är sommarlov. På fredag har jag sista lektionen i svenska. Näst sista veckan har jag matte-b kursprov och sista veckan har jag fysikprov. Sedan så tror jag inte att jag har något mer prov.

Längtar väldigt mycket efter sommarlovet nu, och vill veta vad jag kommer in på till hösten. Ska bli roligt att börja på något annat, roligare program, men samtidigt så ska det bli tråkigt att lämna klassen. För klassen jag går i nu, trivs jag verkligen i :)

/Susse

19 maj 2010

Hej!

Jag har varit kanske oaktiv här på sista tiden, men jag lovar att det ska bli bättre. Snart. Jag har många nya bilder, flera hundra. Jag har bara inte tid att ladda upp dom.

Nu de sista veckorna innan skolan slutar så ska jag plugga massa och satsa allt på skolan. Ska börja simma igen också, bara ja blir riktigt frisk.

Nu längtar jag otroligt mycket efter sommaren, sommarlov och att få bo hemma hos min familj igen :)

14 maj 2010

Linnea har varit här idag! :D

och svar på jossas kommentar, jag har lagt ut lite bilder på facebook, kommer upp här på bloggen inom några dagar!

13 maj 2010

Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Ska nog stann här tills på lördag iaf.
Nu ska jag försöka kolla på True Blood.

Hörs senare!

10 maj 2010

Sitter och laddar upp bilder på datorn, så den kommer nog upp lite bilder senare ikväll :)

10 maj 2010

Nu är det måndag igen, och jag ska iväg på skolan om en timme. Pigg är jag också för att vara så här tidigt på dagen, ganska ovanligt.

Nu ska jag äta frukost och göra mig klar för skolan. Kanske kommer lite bilder från Valborg sedan ikväll, för nu har jag kameran här.

7 maj 2010

Igår gjorde jag Np-proven i Tyska steg 3, så nu har jag gjort klart Np för både Tyska och engelskan! Tror att jag bara har Matte A proven kvar nu, första delen är på onsdag nästa vecka. Efter Np hade jag inga fler lektioner än idrott igår, där vi spelade trippelboll.

Idag så har jag haft två mattelektioner och en svenskalektion och sedan så slutade jag 1 som jag gör varje fredag.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på om jag ska stanna kvar i Östersund eller åka hem till mamma och pappa i helgen.


Jag bjuder på en gammal bild också, som jag hittade. Tror den är från vårterminen i 9:an.



4 maj 2010

Hade jätteroligt i fredags! Jag kom hem lite efter ett.

Nu så är jag hemma i Östersund igen, eller jag kom hit igår. Idag har jag haft två nationella prov i engelska A.

Bilder från Valborg kommer senare, jag har kameran hemma hos mammi och pappi.

Nu ska jag sova, natti!

RSS 2.0